ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεν κάλεσε τον Ενρίκε στον γάμο του ο Μέσι

Γαμπρός θα ντυθεί στις 30 Ιουνίου ο Λίονελ Μέσι, αφού θα παντρευτεί την αγαπημένη του Αντονέλα, με την οποία είναι μαζί από παιδιά, στο Ροσάριο της Αργεντινής, γενέτειρα και των δύο.

Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστή και η λίστα των καλεσμένων του γάμου του σταρ της Μπαρτσελόνα. Σε αυτή, όπως είναι φυσικό, υπάρχουν τα ονόματα όλων των συμπαικτών του στους «μπλαουγκράνα», όπως και αυτά των γιατρών, φυσιοθεραπευτών, μασέρ και εργαζομένων της πρώτης ομάδας.

Παρόλα αυτά υπάρχουν και τρανταχτές απουσίες, αφού στο γάμο δεν είναι καλεσμένοι οι Λουίς Ενρίκε, Ουνθουέ, Μορένο, Πολ και Βαλντές, όλα μέλη του τεχνικού επιτελείου. Επίσης πρόσκληση δεν έλαβε και κανένας από το διοικητικό συμβούλιο της ομαδας.

Όσον αφορά τα δώρα που επιθυμεί το ζευγάρι, αυτά δεν αφορούν υλικά αγαθά, αλλά προσφορά στο φιλανθρωπικό ίδρυμα του Λίονελ Μέσι «Fundacion Leo Messi», που έχει κοινωνική προσφορά και αφορά τη στήριξη των παιδιών τόσο στην Αργεντινή, όσο και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Οι περίπου 700 καλεσμένοι λοιπόν, θα μπορούν αντί δώρου, να ενισχύσουν χρηματικά το συγκεκριμένο ίδρυμα.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση