ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Θέλει Ντι Μαρία ο Μέσι

Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα, ο Λιονέλ Μέσι προσπαθεί να... επιβάλλει στη Μπαρτσελόνα την απόκτηση του Άνχελ Ντι Μαρία.

Ο 29χρονος μέσος είναι... φευγάτος από την Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο ο γαλλικός σύλλογος, που γενικά δεν συνηθίζει να πουλά ποδοσφαιριστές, δεν έχει πρόθεση να τον παραχωρήσει.

Αυτό, βέβαια, μπορεί να αλλάξει με την... κατάλληλη οικονομική προσφορά και αν βρεθούν ενδιαφερόμενοι για να τον αποκτήσουν. Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», ο Μέσι έχει αναλάβει να βοηθήσει τον συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα της Αργεντινής και έτσι πιέζει τους Καταλανούς για να καταθέσουν πρόταση στους Γάλλους.

Με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «μπλαουγκράνα» από τον Ερνέστο Βαλβέρδε θεωρείται βέβαιο ότι θα γίνουν κινήσεις για την ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας, μετά την κακή σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε και στην οποία η Μπαρτσελόνα κατέκτησε μόνο το κύπελλο Ισπανίας.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ο Μέσι κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα ότι αξίζει να κάνουν κίνηση για τη μεταγραφή του Ντι Μαρία.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση