ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεν «ψήνεται» ο Κουτίνιο

Όλο και περισσότερο φαίνεται πως δυσκολεύει η πιθανότητα απόκτησης του Φελίπε Κουτίνιο από τη Μπαρτσελόνα, βάσει νέων δημοσιευμάτων στην Ισπανία.  

Ανατροπή δεδομένων σε ό,τι αφορά μια πιθανή μετακίνηση του Φελίπε Κουτίνιο στη Μπαρτσελόνα αποκαλύπτει σήμερα η καταλανική «Sport».

Παρά τα δημοσιεύματα που εδώ και αρκετούς μήνες τόνιζαν πως ο Βραζιλιάνος επιθετικός μέσος σκεφτόταν ως επόμενο σταθμό της καριέρας του τους «μπλαουγκράνα», εντούτοις ο ίδιος ο παίκτης πλέον φαίνεται όλο και πιο διστακτικός στο εν λόγω ενδεχόμενο.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο Μέσο από την Καταλονία, ο παίκτης των «κόκκινων» έχει αμφιβολίες σχετικά με τον αγωνιστικό χρόνο που μπορεί να βρει στο «Καμπ Νου», λόγω των τριάδας Μέσι-Σουάρες-Νεϊμάρ που δεσπόζει στην επιθετική τριάδα, καθώς και από την παραμονή του Αντρές Ινιέστα στον χώρο του κέντρου, οπότε πιθανώς να μην έχει θέση βασικού στη νέα ομάδα που ετοιμάζει ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Μέσα στην χρονιά ο Φελίπε Κουτίνιο υπέγραψε συμβόλαιο που τον «δένει» με τη Λίβερπουλ έως το 2022, ενώ από πλευράς «κόκκινων» δεν υπάρχει καμία διάθεση να παραχωρηθεί ο παίκτης, πόσο μάλλον από τη στιγμή που η ομάδα του θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στο Τσάμπιονς Λιγκ τη νέα χρονιά.

Πηγή: england365.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X