ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Προνόμιο η Μπαρτσελόνα...»

Περήφανος που επιλέχθηκε για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στις πρώτες του δηλώσεις. «Να μεγαλώσω ακόμα περισσότερο την ομάδα και ο κόσμος να ‘ναι περήφανος για αυτήν» είπε. 

Απόλυτα έτοιμος για το μεγάλο κεφάλαιο που άνοιξε στην καριέρα του εμφανίστηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε. 

Ο νέος κόουτς της Μπαρτσελόνα παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο κανάλι των μπλαουγκράνα, εκφράζοντας τα συναισθήματά του, αλλά και τις… ιδέες του για την ομάδα που θα «χτίσει». 

«Είναι προνόμιο που βρίσκομαι στη Μπαρτσελόνα, πραγματικά τυχερός που ένα τέτοιο κλαμπ με σκέφτηκε και μου προσέφερε αυτή τη θέση. Είμαι ενθουσιασμένος για τη σπουδαία πρόκληση που έχω μπροστά μου, με στόχο να… μεγαλώσω ακόμα περισσότερο την ήδη μεγάλη Μπαρτσελόνα». 

Ερωτηθείς για το αν μπορεί να συγκρίνει το πέρασμά του ως παίκτης της Μπάρτσα σε σχέση με τώρα που είναι προπονητής της, είπε: «Ήταν πολύ παλιά η πρώτη μου εμπειρία στην Μπάρτσα, ήμουν πολύ νέος τότε. Τώρα είμαι μεγαλύτερος και σε μία εντελώς διαφορετική φάση της καριέρας μου. Είμαι πολύ συνειδητοποιημένος για το τι σημαίνει το βήμα που κάνω, να αναλάβω τον πάγκο της Μπαρτσελόνα…». 

Τέλος, πρόσθεσε: «Θέλω οι οπαδοί να παρακολουθούν μία ομάδα που θα είναι πιστή στις αρχές της, που θα προσφέρει θέαμα και θα συνεχίσει να διασκεδάζει τον κόσμο, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. Ο κόσμος της Μπαρτσελόνα είναι στην ευχάριστη θέση να έχει παρακολουθήσει από κοντά σπουδαίους παίκτες και προπονητές και στόχος μου είναι να συνεχιστεί αυτό. Να ευχαριστιούνται ακόμα περισσότερο την ομάδα και να είναι περήφανοι γι’ αυτήν».

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση