ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Έχει όλα τα προσόντα»

Ως το καταλληλότερο πρόσωπο για να αναλάβει τα ηνία της Μπαρτσελόνα χαρακτήρισε τον Ερνέστο Βαλβέρδε ο Αντρές Ινιέστα, ο οποίος μίλησε και για το μέλλον του στους «μπλαουγκράνα». 

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την παρουσία του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα ο Αντρές Ινιέστα. 

Ο αρχηγός των «μπλαουγκράνα» χαρακτήρισε τον Καταλανό προπονητή ως το καταλληλότερο πρόσωπο για τους στόχους της ομάδας, αναφέροντας: «Έχει όλα τα προσόντα για να βρίσκεται στην Μπαρτσελόνα, διαφορετικά δεν θα ήταν ο εκλεκτός για αυτή τη θέση. Η φιλοσοφία ήταν ξεκάθαρη, να βρεθεί ο καταλληλότερος από όσους είναι διαθέσιμοι. Από κει και πέρα, οι παίκτες θα προσπαθήσουν να πραγματοποιήσουν αυτά που ζητάει». 

Ο Αντρές Ινιέστα μίλησε, επίσης, για το μέλλον του, με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται την επόμενη σεζόν, τονίζοντας πως η μεγάλη του επιθυμία είναι να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα. Αυτό, όμως, δεν φαίνεται αρκετό για μια σίγουρη απόφαση. 

«Σε αυτό το σημείο της καριέρας μου πρέπει να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου και με την ομάδα. Το όνειρό μου, από όταν ήμουν 12 χρονών, είναι να τελειώσω εδώ την καριέρα μου, αλλά πρέπει να εξετάσω σοβαρά κάποια πράγματα. Τις περιστάσεις που δημιουργούνται από το πώς πήγε η σεζόν, τη θέση μου στην ομάδα και το τι θα μου προτείνει ο σύλλογος». 

Όπως και να έχει πάντως, δύσκολα θα τον δούμε σε κάποια άλλη ομάδα της Ισπανίας, αφού όπως είπε: «Θα μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να αγωνιστώ κόντρα στην Μπαρτσελόνα, για αυτό δεν θα ήθελα να παίξω στο ισπανικό πρωτάθλημα», ενώ κλείνοντας ανέφερε: 

«Ένιωθα πάντα σεβασμό από την ομάδα, η ανανέωση δεν έχει να κάνει με χρήματα. Είμαι ήρεμος και χαρούμενος. Έχω ακόμα συμβόλαιο και η ανανέωση δεν με στενοχωρεί. Αυτό που έχω είναι η σιγουριά ότι η επόμενη χρονιά θα είναι φανταστική. Οι παίκτες και ο προπονητής πρέπει να συνεχίσουν να νικάνε».

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση