ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πήρε το «διαμάντι των Βαλκανίων»!

Ένα… θηρίο στην Μπάρτσα! Οι Καταλανοί απέκτησαν τον 18χρονο, Μαυροβούνιο τερματοφύλακα, Λάζαρ Κάρεβιτς, που βλέπει τον κόσμο από τα 1,95 μέτρα(!) και έχει τρελάνει τους σκάουτερ ανά τον κόσμο! 

Επένδυση για το μέλλον από την Μπαρτσελόνα -λίγες ώρες μετά την πρόσληψη Βαλβέρδε! 

Οι «μπλαουγκράνα» απέκτησαν τον 18χρονο, Μαυροβούνιο τερματοφύλακα, Λάζαρ Κάρεβιτς, τον επονομαζόμενο και ως «διαμάντι των Βαλκανίων», που είχε απασχολήσει και προ διετίας τους Καταλανούς, όπως και τις Μπάγερν και Άγιαξ. Στους Βαυαρούς, μάλιστα, ο Κάρεβιτς είχε δοκιμαστεί, αλλά ο Πεπ Γκουαρντιόλα προτίμησε να τον αφήσει στην πατρίδα του, ώστε να… ψηθεί! 

Ο πανύψηλος (1,95μ.) και γιγαντόσωμος πιτσιρικάς θεωρείται τεράστιο ταλέντο, ίσως το μεγαλύτερο της «γειτονιάς» μας και «ανακοίνωσε» ο ίδιος τη μετακόμισή του στη Βαρκελώνη, «ανεβάζοντας» φωτογραφία στο Instagram, τη στιγμή των υπογραφών. Όσο για το κόστος της μεταγραφής, σύμφωνα με όσα γράφουν οι Ισπανοί, αυτό δεν πρέπει να ξεπέρασε -μόλις- τις 250.000 ευρώ, τα οποία κατέβαλαν οι Κυπελλούχοι Ισπανίας στην Γκριμπάλι. 

Στην τελευταία, που τερμάτισε στην 7η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Μαυροβουνίου, ο Κάρεβιτς, παρά το νεαρό της ηλικίας του (γεννηθείς στις 16 Μαρτίου του 1999), ήταν βασικός μέχρι σήμερα, μετρώντας 30 εμφανίσεις τη σεζόν που πέρασε και δεχόμενος μόλις 23 γκολ! 

Ο νεαρός γκολκίπερ, γράφεται, επίσης, θα πάρει τη φανέλα του βασικού στο… σπίτι του στην U19 της Μπαρτσελόνα και εφόσον δείξει τι μπορεί να κάνει, θα προβιβαστεί στους «μεγάλους» -υπό τις οδηγίες του Ερνέστο Βαλβέρδε. 

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση