ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο πρώτος μεταγραφικός στόχος του Βαλβέρδε

Για τα καλά έχει πιάσει δουλειά ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αφού είναι δεδομένο ότι θα είναι ο νέος τεχνικός της Μπαρτσελόνα. Ο «Τσινγκούρι» έχει συμφωνήσει σε συμβόλαιο 2+1, με την επίσημη παρουσίαση του να είναι προγραμματισμένη για τις 29 Μαΐου.

Γνωρίζοντας τις απαιτήσεις της θέσης, ο Βαλβέρδε έχει ξεκινήσει ήδη τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, ενόψει της νέας χρονιάς και σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα έχει καταλήξει στην πρώτη βασική ανάγκη της Μπάρτσα.

Ο πρώτος λοιπόν που θέλει να πάρει στο «Νόου Καμπ» ο Ισπανός τεχνικός είναι ο Έκτορ Μπεϊγερίν. Στην Μπάρτσα «πονάνε» στο δεξί άκρο της άμυνας μετά την αποχώρηση του Ντάνι Άλβες και αυτό το βλέπει ο Βαλβέρδε που σίγουρα δεν είναι στραβός.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής που ήταν «παιδί» της Μπαρτσελόνα θεωρείται «κλεισμένος» ήδη, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει δώσει την υπόσχεση του στους ανθρώπους της Μπάρτσα, ότι δεν θα μιλήσει με άλλη ομάδα.

Βέβαια, δεν είναι σίγουρο με τι «τσεκ» θα πάει να τον βρει η Μάντσεστερ Σίτι, μιας και αποτελεί πόθο και του Πεπ Γκουαρδιόλα.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X