ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Αν μείνει αυτός, φεύγω εγώ»

Χαμός στην Μπαρτσελόνα. Στα άκρα πάει την κόντρα του με τον Ουνθουέ ο Νεϊμάρ, βάζοντας βέτο για την παραμονή του. «Εγώ ή αυτός» είπε ο Βραζιλιάνος και τώρα υπάρχει πρόβλημα. 

Το όνομα του Χουάν Κάρλος Ουνθουέ, του βοηθού προπονητής της Μπαρτσελόνα, είναι στην λίστα για τους πιθανούς αντικαταστάτες στο τιμόνι των «μπλαουγκράνα», αλλά τα δεδομένα φαίνεται πως αλλάζουν. 

Πριν από μερικές μέρες στη Βαρκελώνη, άναψε φωτιά που δεν λέει να σβήσει. Ο Ουνθουέ, τσακώθηκε με τον Νεϊμάρ, αφού φέρεται να άσκησε κριτική και να είπε στον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ ότι... «αν συνεχίσει έτσι θα καταλήξει σαν τον Ροναλντίνιο». 

Ο Νεϊμάρ, φαίνεται λοιπόν πως τα έχει πάρει και είναι αποφασισμένος να τραβήξει την ιστορία στα άκρα, θέτοντας βέτο για την παραμονή του Ονθουέ στην ομάδα. 

Σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», ο Νεϊμάρ, σε επαφή με την διοίκηση, ξεκαθάρισε πως αν γίνει ο Ουνθουέ προπονητής, τότε εκείνος θέτει τον εαυτό του εκτός ομάδας. 

«Εγώ ή αυτός» φαίνεται πως είπε ο Βραζιλιάνος και τα πράγματα περιέπλεξαν ακόμα περισσότερο... Σαφώς στην Μπαρτσελόνα, δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουν δυσαρεστημένο τον Νεϊμάρ, οπότε η λογική λέει πως η επιλογή Ουνθουέ πάει... περίπατο. 

Άλλωστε, οι συμπεριφορές του βοηθού προπονητή του Λουίς Ενρίκε, έχουν δυσαρεστήσει την ομάδα παικτών που επηρεάζουν οι Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρες, γεγονός που δεν αποτελεί καλό οιωνό για την παραμονή του στην ομάδα. 

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση