ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σενάριο για Κόντε και Μπαρτσελόνα!

Σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα, οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα προσπαθούν να πείσουν τον Αντόνιο Κόντε για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Νέο όνομα, λοιπόν, στη λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Λουίς Ενρίκε. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας «Daily Express», οι άνθρωποι του καταλανικού συλλόγου συνεχίζουν την αναζήτηση του προπονητή που θα αναλάβει σε μερικές εβδομάδες τα ηνία της ομάδας, έχουν προσεγγίσει τον Ιταλό τεχνικό και θέλουν να τον πείσουν να μετακομίσει στη Βαρκελώνη.

Όπως σημειώνεται στο σχετικό δημοσίευμα, οι Ισπανοί θέλουν να εκματαλλευτούν το γεγονός ότι η σύζυγος και η κόρη του Κόντε, που ζουν μαζί του τους τελευταίους μήνες στο Λονδίνο, δεν έχουν καταφέρει να προσαρμοστούν στις συνθήκες της αγγλικής πρωτεύουσας.

Παρά το γεγονός ότι δεν προκύπτει ενδεχόμενο αποχώρησης του Κόντε από την Τσέλσι, με την οποία εκτός απροόπτου ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ, η Μπαρτσελόνα εκτιμά ότι μπορεί να τον πείσει να αναλάβει την ομάδα.

Στο ίδιο ρεπορτάζ, αναφέρεται μάλιστα ότι ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς έχει έτοιμο και τον αντικαταστάτη του Κόντε στον πάγκο των Λονδρέζων. Πρόκειται για τον προπονητή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ομοσπονδιακό τεχνικό της Ρωσίας, Λέονιντ Σλούτσκι...

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση