ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ισπανικός εμφύλιος για Μπεγερίν

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να κονταροχτυπηθούν για την απόκτηση του Ισπανού δεξιού οπισθοφύλακα της Άρσεναλ, Έκτορ Μπεγερίν.

Μπορεί ο Έκτορ Μπεγερίν να ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Άρσεναλ τον περασμένο Νοέμβρη, ωστόσο ουδόλως έχουν σταματήσει τα δημοσιεύματα που συνδέουν τον παίκτη με άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Ο νεαρός Καταλανός αποτελεί γέννημα θρέμμα των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα και ως εκ τούτου η Βαρκελώνη προβάλλει ως ο ελκυστικότερος προορισμός για τον 22χρονο.

Εντούτοις, το ισπανικό «κλάσικο» φαίνεται ότι μεταφέρεται και στο μεταγραφικό παζάρι, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να φημολογείται ότι ετοιμάζει γερό «μπάσιμο» για τον Μπεγερίν, προσφέροντας μάλιστα στην Άρσεναλ ως έμψυχο αντάλλαγμα τον Βραζιλιάνο αμυντικό, Ντανίλο.

Ο 25χρονος μετεγγράφηκε στους «μερένχες» από την Πόρτο το 2015 χωρίς να ανταποκριθεί στις προσδοκίες της ομάδας, τη στιγμή που ο Φλορεντίνο Πέρεθ φιλοδοξεί να αποζημιωθεί για την επένδυσή του την ύστατη στιγμή, συμπεριλαμβάνοντας τον στην μεταγραφή του Μπεγερίν.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X