ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θέλουν Βαλβέρδε οι οπαδοί

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα ψηφοφορίας που διοργάνωσε στην ιστοσελίδα της η καταλανική εφημερίδα Sport, η πλειοψηφία των οπαδών της Μπαρτσελόνα θέλουν στον πάγκο της ομάδας τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Oι υποψήφιοι είναι αρκετοί, ο προπονητής της Μπιλμπάο φαίνεται να είναι το φαβορί, αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί σχετικά με τον άνθρωπο που θα αντικαταστήσει τον Λουίς Ενρίκε στην τεχνική ηγεσία των Καταλανών.

Οι οπαδοί, ωστόσο, φαίνεται πως έχουν προκρίνει ως καταλληλότερη τη λύση του Βαλβέρδε, ο οποίος δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του σχετικά με το μέλλον του. Ή, τουλάχιστον, το έχει κάνει κατά το ήμισυ... Είναι βέβαιο ότι δεν θα συνεχίσει στη Μπιλμπάο, ωστόσο νεότερα σενάρια τον θέλουν να εξετάζει το ενδεχόμενο να μείνει εκτός πάγκων για μια σεζόν...

Τέσσερις στους δέκα οπαδούς που πήραν μέρος στην ψηφοφορία στηρίζουν την επιλογή του Βάσκου τεχνικού, ο οποίος συγκέντρωσε το 41% των προτιμήσεων.

Ακολουθεί ο Χόρχε Σαμπάολι με 30% και στη συνέχεια οι Χουάν Κάρλος Ουνθουέ και Λοράν Μπλαν με 9%. Μικρότερα ποσοστά συγκεντρώνουν οι Ρόναλντ Κούμαν και Χουάν Αντόνιο Πίτσι.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X