ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Και ο Πίτσι στη λίστα

Εκτός από τους Ερνέστο Βαλβέρδε και Χουάν Κάρλος Ουνθουέ, στην Μπαρτσελόνα εξετάζουν και το όνομα του Χουάν Αντόνιο Πίτσι για την αντικατάσταση του Λουίς Ενρίκε.

Oι Μπλαουγκράνα εξακολουθούν να αναζητούν τον ιδανικό αντικαταστάτη του Λουίς Ενρίκε που θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

Η Μπαρτσελόνα ήλπιζε να έχει κλείσει ήδη το όνομα που θα διαδεχθεί τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε, με τα φαβορί να παραμένουν ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ο Χουάν Κάρλος Ουνθουέ.

Υπάρχει, όμως, και ένα τρίτο όνομα που το τελευταίο διάστημα ανέβηκε ψηλά στη λίστα των ανθρώπων του συλλόγου και αφορά τον τεχνικό της Εθνικής Χιλής, Χουάν Αντόνιο Πίτσι.

Ο Αργεντινός τεχνικός είχε περάσει ως ποδοσφαιριστής στο παρελθόν από το Καμπ Νου και στην Μπαρτσελόνα εκτιμούν τόσο τις προπονητικές του ικανότητες όσο και γενικότερα το προφίλ του.

Τη σεζόν 2013-2014 είχε περάσει από τον πάγκο της Βαλένθια και σύμφωνα με τη Sport είναι το τρίτο όνομα που εξετάζουν στην Μπαρτσελόνα για τη διαδοχή του Λουίς Ενρίκε στο τιμόνι της ομάδας.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X