ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπά(ρ)τσα στη συμπολίτισσα και… ξανά στην κορυφή!

Δύο ασίστ η Εσπανιόλ, τρία γκολ η Μπάρτσα! Οι «μπλαουγκράνα» εκμεταλλεύτηκαν τα τραγικά λάθη της συμπολίτισσας, «ξεμπούκωσαν» στο β' μέρος και επικρατώντας 3-0, «έπιασαν» ξανά τη Ρεάλ στην κορυφή!

Αφεντικό της πόλης παρέμεινε η Μπαρτσελόνα!

Οι «μπλαουγκράνα» ζορίστηκαν, αγχώθηκαν, αλλά εκμεταλλεύτηκαν τα «δώρα» της συμπολίτισσας Εσπανιόλ στο β' μέρος και επικράτησαν 3-0 στο ''RCDE Stadium'', με αποτέλεσμα να «πιάσουν» ξανά τη Ρεάλ στην κορυφή της βαθμολογίας, πάντα με παιχνίδι λιγότερο, όμως, από τη «βασίλισσα».

Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι για 50 λεπτά, με τους «κυανόλευκους» της Βαρκελώνης να «παλεύουν» στα ίσα την ομάδα του Λουίς Ενρίκε, η οποία άνοιξε το σκορ εξαιτίας ενός πρώην… Μαδριλένου!

Ο Χουράδο, που «γαλουχήθηκε» στις ακαδημίες των «μερένχες» (έχει παίξει, μάλιστα και εναντίον του Ολυμπιακού, στο Champions League της σεζόν 2005-2006) έκανε ένα τραγικό γύρισμα, πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, έβγαλε, ουσιαστικά, ασίστ στον Σουάρες, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει» το 1-0.

Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι «έσκασαν» και φαινόταν πως είναι θέμα χρόνου το 2-0, όπως και έγινε, τελικά, στο 76', με ωραίο πλασέ του Ράκιτιτς. Λίγο πριν το τέλος, στο 87', ο Σουάρες και πάλι… άνοιξε το νέο δώρο από πλευράς Εσπανιόλ και διαμόρφωσε το τελικό 3-0, το οποίο, πάντως, δεν αντικατοπτρίζει το γεγονός ότι η Μπάρτσα… δεινοπάθησε στο καταλανικό ντέρμπι.

Όπως και να έχει, ωστόσο, εξακολουθεί να κρατά ζωντανές τις ελπίδες για τον τίτλο και ενώ απομένουν, πια, τρεις αγωνιστικές για το μεγάλο φινάλε στην Ισπανία.

sport-fm.gr

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X