ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ρισκάρει τιμωρία με Νεϊμάρ

Μύλος στην Ισπανία! Ο Νεϊμάρ ταξίδεψε με την αποστολή της Μπαρτσελόνα στη Μαδρίτη για το αποψινό «κλάσικο» με τη Ρεάλ και παρότι είναι τιμωρημένος οι «μπλαουγκράνα» σκέφτονται ακόμη και να τον χρησιμοποιήσουν ρισκάροντας τιμωρία!

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Ο Βραζιλιάνος άσος είχε αποβληθεί στην αναμέτρηση της ομάδας του με τη Μάλαγα προ δύο εβδομάδων και αυτό συνεπάγεται ποινή τριών αγωνιστικών. Η «Μπάρτσα» προσέβαλε την απόφαση αυτή ζητώντας να ακυρωθεί η κάρτα αυτή και να ισχύσει ποινή μίας αγωνιστικής. Η διαδικασία αυτή κινήθηκε εμπρόθεσμα, ωστόσο το ισπανικό Διαιτητικό Δικαστήριο δεν έχει ακόμη βγάλει απόφαση.

Οι Καταλανοί κατέστησαν σαφές πως από τη στιγμή που εκκρεμεί η απόφαση θα πρέπει να ανασταλεί η ποινή των υπόλοιπων δύο αγωνιστικών στον Νεϊμάρ (η πρώτη εκτίθηκε κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ) και να είναι διαθέσιμος για το σημερινό ντέρμπι. Το αρμόδιο όργανο έχει ξεκαθαρίσει πως η ποινή είναι κανονικά σε ισχύ, αλλά η «Μπάρτσα» αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του παίκτη αν δεν υπάρξει απόφαση ακόμη και σήμερα, ρισκάροντας-εφόσον είναι στη 18άδα ο Νεϊμάρ-να τιμωρηθεί χάνοντας το ματς με 3-0 στα χαρτιά.

Πάντως πολλοί εκτιμούν πως η Μπαρτσελόνα δεν θα πάρει αυτό το ρίσκο σε έναν αγώνα που μπορεί να κρίνει το πρωτάθλημα, καθώς οι Καταλανοί με οποιοδήποτε αποτέλεσμα πλην της νίκης ουσιαστικά αποχαιρετούν τον τίτλο.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση