ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αλέγκρι και Ζαρντίμ για Μπαρτσελόνα

Τις περιπτώσεις των Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και Λεονάρντο Ζαρντίμ φέρεται να εξετάζει για τον πάγκο της η Μπαρτσελόνα.

Δύο νέα ονόματα έρχονται στο προσκήνιο για τους πιθανούς διαδόχους του Λουίς Ενρίκε στο τιμόνι των Καταλανών. Μετά τον Ερνέστο Βαλβέρδε ο οποίος προέβαλε ως εκ των φαβορί το προηγούμενο διάστημα, ακόμη ένας πρώην προπονητής του Ολυμπιακού έρχεται να προστεθεί στη λίστα.

Ο λόγος για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τη Μονακό, την οποία κι έχει φέρει στα ημιτελικά του Champions League και είναι μία περίπτωση που... καλοβλέπουν οι "μπλαουγκράνα" σύμφωνα με τη Mundo Deportivo.

Στο ίδιο ρεπορτάζ ωστόσο τον πρώτο λόγο εμφανίζεται να έχει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και μάλιστα σημειώνεται ότι στο περιθώριο της επίσκεψης της Γιουβέντους στη Βαρκελώνη, οι άνθρωποι του ισπανικού συλλόγου ρώτησαν τον Ιταλό τεχνικό αν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη "Γηραιά Κυρία" κι αν θα τον ενδιέφερε η προοπτική της Μπαρτσελόνα.

Όπως σημειώνεται μάλιστα η επαφή έγινε πριν το ματς των δύο ομάδων που έληξε ισόπαλο. Από εκεί και πέρα πάντα στα υπόψιν παραμένει ο Βαλβέρδε, όπως κι ο Χουάν Κάρλος Ουνθούε.

 

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X