ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαρτάκι στη διοίκηση δίνει ο Μέσι για μεταγραφές

Την ανάγκη για μεταγραφική ενίσχυση το καλοκαίρι, έχει εκφράσει στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα ο Λιονέλ Μέσι. Αυτούς θέλει και εκεί εντοπίζει το πρόβλημα ο Αργεντινός.

Εκτός ημιτελικών Τσάμπιονς Λιγκ έμεινε η Μπαρτσελόνα, που δεν κατάφερε να προκριθεί στην σειρά με την Γιουβέντους, αφού οι Ιταλοί ήταν σαφώς καλύτεροι. Η χρονιά, ούτως ή άλλως δεν πάει τόσο καλά για τους Καταλανούς, με τον Λιονέλ Μέσι να έχει εκφράσει την ανάγκη για μεταγραφική ενίσχυση το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Αργεντινός σούπερ σταρ, έχει εντοπίσει το πρόβλημα της Μπαρτσελόνα σε συγκεκριμένες θέσεις, ενώ έχει κάνει και τις δικές του προτάσεις για παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Για τον Μέσι, το βασικό πρόβλημα της Μπάρτσα, εντοπίζεται στο κέντρο της άμυνας της ομάδας, με τους Μασκεράνο, Ματιέ και Σέρχι Ρομπέρτο να είναι οι... αδύναμοι κρίκοι σύμφωνα με τον Αργεντινό.

Παράλληλα, φαίνεται πως ο Μέσι, θαυμάζει το κεντρικό δίδυμο της Γιουβέντους, με τους Μπονούτσι και Κιελίνι να αποτελούν τις δικές του προτάσεις προς την διοίκηση της ομάδας.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X