ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κίνηση για Μαχρέζ

Το... φλερτ της Μπαρτσελόνα με το Ριγιάντ Μαχρέζ που άρχισε πέρυσι το καλοκαίρι είναι πολύ πιθανό να καταλήξει σε γάμο φέτος.

Η εντυπωσιακή χρονιά του Αλγερινού μέσου πέρυσι, σεζόν που η Λέστερ κατέκτησε τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκμ, προκάλεσε το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων για την απόκτησή του.

Τελικά παρά τις φήμες, ο Μαχρέζ παρέμεινε στις «Αλεπούδες», αλλά δεν αποκλείεται να αποχωρήσει με το τέλος της φετινής σεζόν.

Ειδικά αν ισχύσουν τα ισπανικά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι οι Καταλανοί ετοιμάζονται το προσεχές καλοκαίρι για δυναμικό... μπάσιμο για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας «Sport», η διοίκηση της Λέστερ που πέρυσι ξεκαθάριζε ότι ο ποδοσφαιριστής δεν παραχωρείται, είναι πιο... διαλλακτική φέτος και επομένως ανοιχτή σε συζητήσεις.

Όπως αναφέρεται, λοιπόν, οι «μπλαουγκράνα» είναι έτοιμοι να δαπανήσουν ένα ποσό που θα φτάσει τα 35-40 εκατομμύρια ευρώ για τον 26χρονο ποδοσφαιριστή, για τον οποίο θεωρούν ότι μπορεί να ταιριάξει ιδανικά στην ομάδα και με την τεχνική του, αλλά και με την εμπειρία του σε υψηλό επίπεδο.

Σύμμαχος της Μπαρτσελόνα στην προσπάθειά της να αποκτήσει τον Μαχρέζ είναι και η επιθυμία του ίδιου του παίκτη, ο οποίος και με δηλώσεις του έχει τονίσει ότι θα ήθελε πολύ να φορέσει τη φανέλα των Ισπανών.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση