ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ετοιμάζει... βόμβες

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα ετοιμάζει μεταγραφική... βόμβα εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και στόχοι είναι ο Μάρκο Βεράτι και ο Φιλίπε Κουτίνιο.

Αυτό που θέλουν οι άνθρωποι των Καταλανών είναι να καταφέρουν να πραγματοποιήσουν την απόκτηση ενός εκ των δύο ποδοσφαιριστών, για το μέλλον των οποίων ακούγονται διάφορα σενάρια τον τελευταίο καιρό.

Ο Ιταλός της Παρί Σεν Ζερμέν και ο Βραζιλιάνος της Λίβερπουλ είναι διακαείς πόθοι, ανεξάρτητα από τον προπονητή που θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας την επόμενη σεζόν, μετά την αποχώρηση του Λουίς Ενρίκε.

Το... πρόβλημα της Μπαρτσελόνα τη φετινή σεζόν εντοπίζεται στη μεσαία γραμμή: ο Αντρές Ινιέστα αντιμετώπισε πολλούς τραυματισμούς, Μπουσκέτς και Ράκιτιτς είχαν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, ο Αντρέ Γκόμες δεν βοήθησε, ο Ντένις Σουάρες δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα από τον Ενρίκε και μόνο ο Ραφίνια κατάφερε να κάνει μέχρι τώρα μια καλή σεζόν.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας «El Mundo Deportivo», η Μπαρτσελόνα θα κυνηγήσει τη μεταγραφή έναν εκ των Βεράτι και Κουτίνιο, ενώ στα υπόψην είναι και ο Τιάγκο Αλκάνταρα της Μπάγερν.

Καμία μεταγραφή, βέβαια, δεν είναι εύκολη να πραγματοποιηθεί καθώς η Παρί Σεν Ζερμέν δεν σκέφτεται την πώληση του Ιταλού, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020, ενώ και ο Κουτίνιο δεσμεύτεται με τη Λίβερπουλ μέχρι το 2022.

Εννοείται, επίσης, πως για την απόκτησή τους θα πρέπει να δαπανηθεί... αστρονομικό ποσό...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση