ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Οι αποκαλύψεις του Ράκιτιτς

Τον άνθρωπο που προσπάθησε να τον πείσει να μεταγραφεί στη Ρεάλ Μαδρίτης, και όχι στην Μπαρτσελόνα, αποκάλυψε ο Ιβάν Ράκιτιτς. 

Τις συζητήσεις που είχε με τον Λούκα Μόντριτς, ο οποίος προσπάθησε να τον πείσει το 2014 να μεταγραφεί στην Ρεάλ Μαδρίτης και όχι στην Μπαρτσελόνα, αποκάλυψε ο Ιβάν Ράκιτιτς, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser». 

«Όταν ήμουν στη Σεβίλλη προσπάθησε να με πείσει να πάω στη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι ένας άνθρωπος που σέβομαι πολύ», ανέφερε αρχικά ο Κροάτης μέσος και συμπλήρωσε, λέγοντας πως «φυσικά ο Μόντριτς μπορεί να παίξει στη Μπαρτσελόνα, γιατί είναι ένας από τους τρεες καλύτερους παίκτες στον κόσμο στη θέση του. Μ’ αρέσει να παίζω μαζί του, και με σεβασμό στους υπόλοιπους, βλέπουμε μια διαφορετική Ρεάλ όταν παίζει και όταν δεν παίζει». 

Όσον αφορά τη συνεργασία του με τους Ινιέστα και Μέσι, υπογράμμισε: «Είναι δύσκολο να φανταστείς τη Μπαρτσελονα χωρίς τον Ινιέστα. Είναι σαν την Μπαρτσελόνα χωρίς τον Τσάβι. Είναι δύσκολο, σχεδόν αδύνατον. Όσο για τον Μέσι, αυτό που έχει στη Βαρκελώνη είναι κάτι που τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν. Είμαι σίγουρος πως θέλει να μείνει εδώ».

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση