ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι επιλογές για αντί-Άλβες

Το κενό που υπάρχει στο δεξί άκρο της άμυνας επιθυμεί να καλύψει η Μπαρτσελόνα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι δύο περιπτώσεις που εξετάζουν οι Καταλανοί είναι ο Έκτορ Μπεγερίν, ο οποίος ανήκει στην Άρσεναλ, ο Ζοάο Κανσέλο της Βαλένθια και ο Τζόσουα Κίμιχ, ο οποίος παρουσιάζεται ως «φευγάτος» από την Μπάγερν Μονάχου.

Οι Λονδρέζοι βάζουν εμπόδια στην μεταγραφή του Ισπανού άσου, ζητώντας περίπου 50 με 60 εκατ. ευρώ, ένα ποσό υπερβολικό ειδικά για έναν αμυντικογενή ποδοσφαιριστή.

Επίσης, σημαντικό ρόλο παίζουν οι διαπραγματεύσεις με τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος αξιώνει ένα υπέρογκο ποσό για να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του στους «μπλαουγκράνα», λόγω και των χρημάτων που προσφέρουν σε εκείνον ομάδες όπως η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μάντσεστερ Σίτι.

Ως εναλλακτική λύση εξετάζεται ο Ζοάο Κανσέλο της Βαλένθια, με τις απαιτήσεις των «νυχτερίδων» να κυμαίνονται κοντά στα 30 εκατ. ευρώ και το συμβόλαιό του δεν συγκρίνεται με εκείνο του Μπεγερίν.

Επίσης, στη λίστα της «Μπάρτσα» είναι και ο Τζόσουα Κίμιχ, ενώ αν τελικά αναλάβει ο Ερνέστο Βαλβέρδε την τεχνική ηγεσία της ομάδας, τότε δεν αποκλείεται να παίξει και το όνομα του Όσκαρ ντε Μάρκος της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση