ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Κοιτάζει» Μπεγιερίν

Μπορεί οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα να μην ξέρουν ακόμα ποιον προπονητή θα έχει η ομάδα τη νέα σεζόν, όμως το σίγουρο είναι ένα... πρέπει να αποκτηθεί δεξί μπακ.

Το κενό του Ντάνι Άλβες στο δεξί άκρο της άμυνας δεν καλύφθηκε επάξια μέσα στη χρονιά, καθώς οι… αλχημείες του Λουίς Ενρίκε με Σέρχι Ρομπέρτο και Αντρέ Γκόμες δεν είχαν αποτέλεσμα.

Έτσι, οι ιθύνοντες των «μπλαουγκράνα» στοχεύουν στην απόκτηση ενός δεξιού μπακ ο οποίος θα μακροημερεύσει με την φανέλα της ομάδας της Βαρκελώνης.

Υπ’ αριθμόν ένα στόχος φαίνεται πως είναι ο Έκτορ Μπεγιερίν της Άρσεναλ, καθώς ο Ισπανός αμυντικός φέρεται να θέλει να επιστρέψει στην… μαμά πατρίδα.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής ήταν στα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα για μια οκταετία (2003-2011), όμως «ξενιτεύτηκε» σε ηλικία 16 ετών για χάρη της Άρσεναλ.

Στην Βαρκελώνη λοιπόν φαίνεται πως έχουν καταλάβει το… λάθος τους, και είναι πρόθυμοι να καταβάλουν 35 εκατ. λίρες στην διοίκηση των «κανονιέρηδων» προκειμένου ο Μπεγιερίν να φορέσει –ξανά- την φανέλα της ομάδας.

Πηγή: sport-fm.gr

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X