ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έβγαλε πεντάσφαιρο (vid)

Οι αφηνιασμένοι Καταλανοί έκαναν ό,τι ήθελαν τη Λας Πάλμας, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, και με το ευρύ 5-0, άφησαν πίσω τους το 1-1 στο ''Estadio de la Ceramica''.

Με τον Λουίς Σουάρες να πετυχαίνει δύο γκολ και να φτάνει τον Μέσι -που έβαλε άλλο ένα- στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ στο ισπανικό πρωτάθλημα με 14 τέρματα, οι γηπεδούχοι… ξεμπούκωσαν απέναντι στην -άμοιρη- ομάδα από τις Κανάριες Νήσους, που στο β’ μέρος κατέρρευσε.

Οι «μπλαουγκράνα» άνοιξαν το σκορ στο 14’, έχοντας προλάβει να χάσουν… καμπόσα γκολ, δείχνοντας, με τον ορεξάτο τρόπο που έπαιζαν, πως… απόψε, θα «γράψει» πολλά. Ο Σουάρες, λοιπόν, έκανε το 1-0, φτάνοντας τα 13 τέρματα του Μέσι, στην κορυφή των σκόρερ. Το 2-0, ωστόσο, έγινε στο 52’, αφού η ομάδα του Λουίς Ενρίκε ήταν φλύαρη στην τελική προσπάθεια στο πρώτο 45λεπτο. Ο Αργεντινός σημείωσε το 14ο γκολ του στο πρωτάθλημα, «καβαλώντας» ξανά τον Ουρουγουανό, αλλά για λίγο, αφού ο 29χρονος πέτυχε και δεύτερο γκολ, στο 57’, για το 3-0. Δύο λεπτά αργότερα, ο Αρντά Τουράν έφτασε σε… καρέ, με την Μπαρτσελόνα να μετατρέπει σε πάρτι την αναμέτρηση, που είχε και άλλο γκολ, με τον παλιό παίκτη του Πανθρακικού, Αλέις Βιδάλ, να διαμορφώνει το τελικό 5-0 στο 80’.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X