ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ινιέστα: «Μέχρι το τέλος στην Μπαρτσελόνα»

Συνέντευξη στο περιοδικό της Μπαρτσελόνα παραχώρησε ο Αντρές Ινιέστα, τονίζοντας πως θα ήθελε να αγωνίζεται μέχρι το τέλος της καριέρας του στους «μπλαουγκράνα». Μάλιστα αποκάλυψε πως δεν ήταν ικανοποιημένος μέχρι να καταφέρει να φτάσει ψηλά με την ομάδα της Καταλονίας.

Το όνειρό μου είναι να αποσυρθώ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Όταν ξεκινάς την καριέρα σου, δεν γνωρίζεις πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Όμως, όταν περνούν τα χρόνια και αποκτάς νέες εμπειρίες, τότε ελπίζεις να παραμείνεις εδώ έως το τέλος. Είχα ως στόχο να γίνω επιτυχημένος στην Μπαρτσελόνα και μέχρι να τα καταφέρω δεν ήμουν ικανοποιημένος με τον εαυτό μου. Υπήρχαν δύσκολες στιγμές. Παρ’ όλα αυτά, προτιμώ να παίζω 10 λεπτά με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, παρά περισσότερα σε μία άλλη ομάδα».

Για το αν θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα και μετά το τέλος της καριέρας του: «Ναι, φυσικά. Εννοείται, όμως κανείς δεν γνωρίζει το μέλλον. Δεν είμαι σε θέση να επιλέξω τι θέλω να κάνω μετά την ολοκλήρωση της καριέρας μου, όμως στόχος μου είναι να παραμείνω στην Μπαρτσελόνα. Ας το ελπίσουμε! Ωστόσο, αυτή την στιγμή είναι μία μακρινή σκέψη…».

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση