ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βαλβέρδε για αντί-Ενρίκε!

24sports team

info@24sports.com.cy

Σύμφωνα με Ισπανική εφημερίδα, ο προπονητής της Αθλέτικ, Ερνέστο Βαλβέρδε είναι βασικός υποψήφιος για τη διαδοχή του Λουίς Ενρίκε στο Καμπ Νόου!

Ο τεχνικός της αντιπάλου του ΑΠΟΕΛ στους «32» του Europa League είναι πλέον ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της Πριμέρα Ντιβισιόν. Και η διοίκηση της Μπαρσελόνα τον έχει στην κορυφή της λίστας της για την επόμενη μέρα στον πάγκο της ομάδας, όπως αναφέρει η «Marca».

Το ισχύον συμβόλαιο του Λουίς Ενρίκε λήγει στις 30 Ιουνίου 2017, αλλά ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει απαντήσει ακόμη στην πρόταση ανανέωσης και ζήτησε χρόνο να σκεφτεί αν θα υπογράψει καινούργιο.

Στη Βαρκελώνη εκλαμβάνουν ως αρνητική ένδειξη την αναβλητική στάση του Λουίς Ενρίκε. Και ετοιμάζονται ήδη για την αντικατάστασή του στο φινάλε της σεζόν.

Η «Marca» έγραψε ότι ο Βαλβέρδε είναι κυρίαρχη επιλογή για την Μπαρσελόνα, δεδομένου και ότι το συμβόλαιό του με την Μπιλμπάο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Για τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού ενδιαφέρεται έντονα και η Βαλένθια.

Μάλιστα, οι Βάσκοι παίρνουν κι αυτοί τα μέτρα τους: αν αποφασίσει να φύγει ο Βαλβέρδε, τότε βασικός υποψήφιος για την Αθλέτικ είναι ο Αργεντινός Εντουάρντο Μπερίσο της Θέλτα.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X