ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πικέ: «Έτσι δεν πάμε πουθενά»

Ο Ζεράρ Πικέ είναι γνωστός για το πάθος που βγάζει με την Μπαρτσελόνα αλλά και για τα αισθήματα... απέχθειας που έχει για την Ρεάλ Μαδρίτης, όμως αυτό δεν τον κάνει να εθελοτυφλεί όταν έρχεται η ώρα της κρίσης είτε για τη δική του ομάδα είτε για την αιώνια αντίπαλό της.

Όχι μόνο παραδέχτηκε πως με το ποδόσφαιρο που παίζει η "Μπάρσα" αυτή την εποχή δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας που κατέκτησε πέρυσι αλλά ομολόγησε πως αυτή τη στιγμή η Ρεάλ Μαδρίτης είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη ομάδα της Primera Division...

"Νικηθήκαμε όσον αφορά στην εμφάνιση και στη νοοτροπία. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν εξαφανισμένοι. Θα είναι πολύ δύσκολο να κατακτήσουμε έτσι το πρωτάθλημα. Μπορείς με δυσκολία να πεις ότι αυτό που είδαμε ήταν Μπάρσα και ακόμα και η ισοπαλία που πήραμε θεωρώ πως δεν ήταν άσχημο αποτέλεσμα", ενώ για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε:

"Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και ξέρω ότι οι οπαδοί θα ανταποκριθούν. Παίζουμε απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα, την καλύτερη του πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή. Για αυτό το λόγο βρίσκονται εκεί που βρίσκονται".

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση