ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Χοντραίνει» το παιχνίδι

«Χοντραίνει» επικίνδυνα, όπως όλα δείχνουν, το παιχνίδι για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος φέρεται να έχει αρνηθεί πρόταση της Μπαρτσελόνα για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ουδείς από τις εμπλεκόμενες πλευρές μιλά για το θέμα δημόσια. Μόνο ο πρόεδρος των Καταλανών, Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου, έκανε μια σύντομη δήλωση λέγοντας ότι πίστη του είναι πως ο Αργεντινός σούπερ σταρ όχι μόνο θα συνεχίσει στη Μπαρτσελόνα, αλλά θα κλείσει και την καριέρα του στο «Καμπ Νου».

Ωστόσο, τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, τα οποία δεν διαψεύδονται, ρίχνουν λάδι στη φωτιά και ίσως δείχνουν την πρόθεση του ίδιου του Μέσι είτε να κάνει... παιχνίδι με τους «μπλαουγκράνα» και να τους πιέσει μέσω τρίτων για καλύτερο συμβόλαιο είτε όντως να αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2018, όταν λήγει το τωρινό συμβόλαιό του.

Η ισπανική εφημερίδα «Marca» αποκάλυψε την προηγούμενη εβδομάδα ότι ο Αργεντινός απάντησε αρνητικά τον περασμένο Ιούλιο σε πρόταση των Καταλανών ζητώντας χρόνο για να σκεφτεί. Λίγες ημέρες αργότερα βγήκε στη δημοσιότητα η πρόθεση της Μάντσεστερ Σίτι να δώσει 233 εκατομμύρια ευρώ και να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή.

Νέο δημοσίευμα της εφημερίδας «El Mundo» δίνει νέα διάσταση στην πολύκροτη υπόθεση. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ ευρωπαϊκός σύλλογος, ο οποίος ωστόσο δεν κατονομάζεται, προσφέρει στον Μέσι το ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ για να μην ανανεώσει με τη Μπαρτσελόνα και να αποχωρήσει. Είναι κάτι σαν... πριμ μεταγραφής και είναι ανεξάρτητο από τα 250 εκατομμύρια ευρώ, που είναι η ρήτρα στο συμβόλαιό του.

Παρά το γεγονός ότι δεν καταγράφεται με βεβαιότητα η ομάδα που έχει κάνει αυτή την... σοκαριστική προσφορά, σημειώνεται στο δημοσίευμα πως «σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές της ποδοσφαιρικής αγοράς, η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι μια από τις ομάδες που θα μπορούσε να έχει κινηθεί κατ' αυτόν τον τρόπο».

Όσο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του και κρατά «παγωμένη» την πρόταση των «μπλαουγκράνα», προφανώς και θα συνεχιστούν ρεπορτάζ που θα θέλουν συλλόγους να του προσφέρουν αμύθητα ποσά για να τον αποκτήσουν.

ΠΗΓΗ: www.sdna.gr 

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X