ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Θα παίζει με Rakuten(vid)

Άνοιγμα ακόμα πιο βαθιά στην Ασία κάνει η Μπαρσελόνα, με την ανακοίνωση του νέου της χορηγού που θα είναι η Ιαπωνική εταιρεία Rakuten.

Η ανακοίνωση ήρθε με διάσκεψη τύπου στην οποία έδωσαν το παρών τους ο πρόεδρος της Μπαρσελόνα Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου και ο πρόεδρος της Rakuten Χιρόσι Μικιτάνι.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες όπως καλύφθηκαν ζωντανά από την www.24sports.com.cy:

15:30 Σημειώνεται πως η φανέλα των προπονήσεων δεν περιλαμβάνεται στη συμφωνία, όπως και η φανέλα της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου που εδώ και δυο χρόνια είναι κι αυτή επαγγελματική.

15:27 Παράλληλα στη συμφωνία υπάρχει ένα παιχνίδι που θα δίνει κάθε χρόνο η Μπάρσα στην Ιαπωνία και αν το καλεντάρι το επιτρέπει, θα υπάρχει και δεύτερο.

15:26 Θα μπει το λογότυπό της στη φανέλα, στα led του γηπέδου, στην  πρόσοψή του Καμπ Νου, στο προπονητικό κέντρο, θα είναι διαθέσιμοι παίκτες του συλλόγου για διαφημιστικούς σκοπούς, θα παίρνουν VIP εισιτήρια ανάμεσα σε άλλα οι της Rakuten.

15:24 Η Μπαρσελόνα θα λαμβάνει €55εκ. εγγυημένα, ακόμα €1,5εκ. σε περίπτωση που κατακτήσει την λίγκα και άλλα €5εκ. αν κατακτήσει το τσάμπιονς λιγλ. Μέγιστο ποσό δηλαδή €61.5εκ.

15:22 Η Μπαρσελόνα ψάχνει την μεγαλύτερη δυνατή διείσδυση στην ψηφιακή αγορά και έχει πλέον ένα πολύ δυνατό σύμμαχο σε αυτό.

15:16 Ο Μπαρτομέου λέει πως το κονέ το έκανε ο Ζεράρ Πικέ για αυτή τη συμφωνία.

15:11 Είναι μια εταιρεία για ηλεκτρονικές αγορές, μια από τις μεγαλύτερες στον κόσμο. Ανάμεσα σε άλλα, έχει αγοράσει και την εφαρμογή του Viber που κάνει θραύση στα κινητά.

15:09 O Ζοζέμ Μπαρτομέου ανακοίνωσε τη συμφωνία για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, δηλαδή 2017-2021. Η συμφωνία με το Κατάρ ολοκληρώνεται.

15:05 Tο όνομα του χορηγού επιβεβαιώθηκε και θα είναι η ιαπωνική εταιρεία Rakuten. Η αίθουσα που θα γίνει η διάσκεψη έχει γεμίσει από συναδέλφους.

Δείτε ζωντανά σε βίντεο (στα αγγλικά την ανακοίνωση):

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X