ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κομπάρσος στην Μπάρτσα ο Ινιέστα!

Στα χνάρια του «διόσκουρού» του, Τσάβι, φαίνεται να βαδίζει ο Αντρές Ινιέστα που σταδιακά αποκτά συμπληρωματικό ρόλο στο κέντρο της Μπαρτσελόνα.

Μέχρι σήμερα στην σεζόν οι «μπλαουγκράνα» έχουν δώσει 12 επίσημα ματς για την ισπανική Λίγκα, το Τσάμπιονς Λιγκ και Σούπερ Καπ Ευρώπης. Από όλα αυτά τα ματς, ο Ινιέστα έχει αγωνιστεί σε επτά από αυτά και μόλις 394 από τα 630 διαθέσιμα λεπτά.

Για να είμαστε ακριβείς ο Ινιέστα υπέφερε από έναν τραυματισμό στο γόνατο που τον άφησε εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες (15/8-5/9) χάνοντας και τρία ματς. Όπως και να έχει πάντως, ο 32χρονος πλέον Ινιέστα, όσο προχωράει η σεζόν, έχει όλο και περισσότερο βοηθητικό ρόλο.

Από τη μια η ηλικία και τα πολλά ματς (594) που βαραίνουν τα πόδια του και από την άλλη η ελλιπής ξεκούραση το καλοκαίρι ελέω Euro, ίσως να καθιστούν και επιτακτική την προσεκτική διαχείριση του από τον κόουτς Λουίς Ενρίκε. Η σεζόν είναι πολύ μακριά και είναι σημαντικό ο Ινιέστα να είναι φρέσκος την άνοιξη όταν και οι τίτλοι θα κριθούν τόσο εντός όσο και εκτός Ισπανίας.

Στατιστικά ο Ισπανός χαφ βρίσκεται στην 18η θέση του ρόστερ, σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής που έχει μέχρι στιγμής στα ματς πρωταθλήματος!

Στην κορυφή της λίστας με τους χρόνους συμμετοχής, βρίσκεται ο Πικέ, ακολουθούμενος από τους Τουράν, Σουάρες, Τερ Στέγκεν, Νεϊμάρ, Μπουσκέτς και Ράκιτιτς. Χαρακτηριστικό είναι πως ενώ θέση πάνω από τον Ινιέστα έχουν και παίκτες όπως οι Σέρχι Ρομπέρτο, Ραφίνια, Ματιέ και Ντένις Σουάρες!

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση