ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αλκάθερ για αντί-Μέσι

Ο τραυματισμός του Λιονέλ Μέσι θα τον αφήσει εκτός δράσης για κάποια παιχνίδια, δίνοντας την ευκαιρία στον Πάκο Αλκάθερ να δείξει τι μπορεί να κάνει για τους «μπλαουγκράνα».

Ο Λιονέλ Μέσι θα λείψει για τις επόμενες 20 περίπου μέρες χάνοντας σίγουρα τα ματς με Σπόρτινγκ Χιχόν, Γκλάντμπαχ και Θέλτα και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τν αναμέτρηση της 16ης Οκτωβτίου κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι του Γκουαρδιόλα.

Αυτός ο τραυματισμός θα δώσει την ευκαιρία στο τελευταίο χρονικά απόκτημα της ομάδας, τον Πάκο Αλκάθερ να βγει στο προσκήνιο ως βασικός μάλιστα. Αν και κλασικό 9αρι, θα κληθεί να αγωνιστεί στα άκρα της επίθεσης, αφού στην κορυφή θα αγωνίζεται για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ο Λουίς Σουάρες, αν και οι θέσεις της τριπλέτας της επίθεσης στην Μπαρτσελόνα είναι ευμετάβλητες.

Ο Λουίς Ενρίκε νιώθει σίγουρος για τον παίκτη του δηλώνοντας τα εξής στο επίσημο σάιτ του συλλόγου:

«Δεν θα δείτε κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά, σε σύγκριση με την τελευταία που ο Μέσι ήταν εκτός. Ο Αλκάθερ δεν έχει τίποτα να αποδείξει. Είναι διεθνής ποδοσφαιριστής (13συμ/6 γκολ) και ξέρουμε πόσο καλός είναι. Περισσότερος χρόνος συμμετοχής θα του είναι πολύ χρήσιμος και θα τον πάρει με τον Λιονέλ απόντα».

Ο 23χρονος επιθετικός ήρθε στις 30 Αυγούστου στην Μπαρτσελόνα από την Βαλένθια έναντι 30 εκατ. ευρώ και στην τριετία του στις νυχτερίδες έφτιαξε το όνομά του πετυχαίνοντας 43 γκολ και μοιράζοντας 17 ασίστ σε 143 παιχνίδια. Με την Μπαρτσελόνα μπαίνει σιγά σιγά στο ροτέισον, έχοντας τρεις συμμετοχές με μοναδικό 90λεπτο αυτό της ήττας από την Αλαβές.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση