ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ενρίκε: Θα καλωσορίσουμε τον Πεπ

Σε δηλώσεις του ο Λουίς Ενρίκε αναφέρθηκε στο σημερινό παιχνίδι με την Μπιλμπάο, στις μεταγραφικές κινήσεις της Μπαρτσελόνα, αλλά και στην επικείμενη αναμέτρηση με την Μαν.Σίτι για το Τσάμπιονς Λιγκ.

«Έχουμε μια ιδιαίτερα καλή ομάδα και είμαι ευχαριστημένος με αυτό. Κάποιοι έχουν μείνει και κάποιοι έχουν γυρίσει την κατάσταση, όπως έγινε και με τον Σέρχι Ρομπέρτο, ενώ άλλοι δεν το έχουν πετύχει αυτό. Μερικοί δόθηκαν δανεικοί και μετά γύρισαν και έπαιξαν ξανά. Εξαρτάται από την θέληση του κάθε παίκτη και το πώς παίζει αυτός», είπε ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα».

«Ο Σάμπερ επέλεξε πολύ σωστά με το να πάει σε μια ομάδα όπου ο προπονητής θα θέλει να παίζει (σ.σ. εννοώντας τη Γρανάδα)».

Ενώ στην συνέχεια ο 46χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στην σημερινή αναμέτρηση με την Μπιλμπάο: «Θα απολαύσουμε την εμπειρία του Σαν Μαμές απέναντι σε μια ομάδα που είναι αρκετά καλή.»

Ενώ στο τέλος αναφέρθηκε και στην κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ, και στην επικείμενη αναμέτρηση με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα: «Θα είναι ένα απίστευτο παιχνίδι, όμως η διοργάνωση είναι απαιτητική και εμείς ξεκινάμε ως ένα από τα φαβορί. Θα καλωσορίσουμε στο Καμπ Νου τον Πεπ και τον Κλαούντιο Μπράβο».

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση