ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Δανείζει» δύο η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε τον δανεισμό των Ντάγκλας Περέιρα και Σέρχι Σαμπέρ. Οι δύο παίκτες δεν «χωρούσαν» στα φετινά πλάνα του Λούις Ενρίκε και ήταν ειλημμένη απόφαση η παραχώρηση τους με τη μορφή δανεισμού.

Ο 26χρονος δεξιός μπακ-χαφ δεν δικαίωσε τις προσδοκίες που δημιουργήθηκαν ύστερα από τη μετακίνηση του στη Βαρκελώνη με αντάλλαγμα δύο εκατ. στη Σάο Πάολο. Για αυτό τον λόγο δόθηκε δανεικός στη Σπόρτινγκ Χιχόν για μια τελευταία ευκαιρία. Προέρχεται από τις ακαδημίες της Γκοϊάς, ενώ έκανε ένα πέρασμα στη Ντεπορτίβα Μπραζίλ (2012) προτού υπογράψει στη Σάο Πάολο, όπου έμεινε για δύο σεζόν.

Από την άλλη πλευρά, ο 21χρονος μέσος θα έχει τη πρώτη ευκαιρία για μια γεμάτη χρονιά στη Πριμέρα Ντιβιζιόν μέσω της Γρανάδα. Πρόκειται για γέννημα θρέμμα της «La Masia» από το 2010, αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου κυρίως σαν «εξάρι» κι έπειτα ως «οκτάρι». Στην Μπαρτσελόνα τον εμπιστεύονται και για να μην «χαθεί» ή «καεί» ο δανεισμός ήταν η έσχατη λύση, ώστε παίκτης και σύλλογος να βγουν κερδισμένοι.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση