ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σούπερ ξεκίνημα!(vid)

Με τίτλο ξεκινά και αυτή τη σεζόν η Μπαρσελόνα, που για το σούπερ καπ Ισπανίας κέρδισε τη Σεβίλλη με 3-0, ζευγαρώνοντας τις νίκες της επί των Ανδαλουσιανών. Με συνολικό σκορ 5-0, οι Καταλανοί κατέκτησαν το τρόπαιο για 12η φορά στην ιστορία τους, περισσότερες από κάθε άλλο σύλλογο. Δυο γκολ σημείωσε ο Αρντά Τουράν και ένα ο Μέσσι.

Ο αγώνας δεν ήταν τόσο εύκολος όσο φαίνεται στο τελικό σκορ, αφού χρειάστηκαν οι επεμβάσεις του Κλαούδιο Μπράβο στο ξεκίνημα για να μην προηγηθεί νωρίς η Σεβίλλη, ενώ ο Χιλιάνος πορτιέρο έπιασε και πέναλτι στην εκτέλεση του Ιμπόρρα μετά το 1-0. Το σκορ άνοιξε στο 10’ όταν οι Αντρέ Γκόμες και Μέσσι συνδυάστηκαν και έβγαλαν τετ α τετ τον Τουράν που πλάσαρε εξαιρετικά τον Ρίκο. Γενικώς στο πρώτο μέρος η Μπάρσα δεν πατούσε και τόσο καλά, με τον Μερκάδο να έχει δοκάρι στο τέλος για να ισοφαρίσει.

Στην επανάληψη τα πάντα τελείωσαν νωρίς, με τον Τουράν να καθαρίζει το ματς στο 47’ με ένα ωραίο πλασέ λόμπα, μετά από ασυνεννοησία στην άμυνα της Σεβίλλης. Στο 55’ μετά από υπέροχη μακρινή πάσα του Αντρέ Γκόμεζ η μπάλα έφτασε στον Ντιν κι αυτός σέντραρε με τον Μέσσι να σκοράρει με φαλτσαριστή κεφαλιά! Κάπου εκεί το ενδιαφέρον χάθηκε, με μοναδικό μελανό σημείο έναν ακόμα τραυματισμό για τους Καταλανούς, αφού μετά τους Μαθιέ και Ινιέστα στο πρώτο παιχνίδι, αυτή τη φορά αποχώρησε τραυματίας ο Μασεράνο.

Μπαρτσελόνα(Ενρίκε): Μπράβο, Μασκεράνο, Ντίνιε, Ουμτιτί, Τουράν, Μπουσκέτς, Βιδάλ, Ντένις Σουάρεθ, Γκόμες, Μέσι, Μουνίρ
 
Σεβίλλη(Σαμπάολι): Ρίκο, Μερκάδο, Μαριάνο, Γκονζάλες, Ιμπορα, Γκάνσο, Σαράμπια, Κορέα, Κρανεβίτερ, Κονοπλιάνκα, Μπεν Γιεντέ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X