ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Υπέγραψε ή δεν μπαίνεις στην χώρα»

Ο έλεγχος διαβατηρίων σε ένα αεροδρόμιο, σίγουρα δεν είναι και ο πιο ιδανικός... χώρος για να «κλείσεις» μία μεταγραφική συμφωνία. Την άποψη αυτή δεν φαίνεται να συμμερίστηκε όμως ένας οπαδός της Άρσεναλ που εργάζεται στο αεροδρόμιο, όταν αντίκρυσε τον Σκοντράν Μουστάφι.

Ο κεντρικός αμυντικός της Βαλένθια, κατέφθασε στην Αγγλία ενόψει των φιλικών αναμετρήσεων της ομάδας του με Μπόρνμουθ και Κρίσταλ Πάλας, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας των «νυχτερίδων». Σύμφωνα με την London Evening Standard, όταν ο Γερμανός στόπερ προσπάθησε να περάσει απ' τον έλεγχο διαβατηρίων, ο εκεί αστυνομικός, προφανώς «κανονιέρης», του είπε: «Υπέγραψε στην Άρσεναλ, διαφορετικά δεν περνάς».

Το όνομα του Μουστάφι συνδέθηκε με το μεταγραφικό ρεπορτάζ της Λονδρέζικης ομάδας, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Περ Μέρτεσακερ που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για ένα διάστημα πέντε μηνών. Όσο αφορά στην σκηνή στο αεροδρόμιο, ο οπαδός της Άρσεναλ προφανώς αστειευόταν, όπως έκανε θυμίζουμε και πριν λίγες μέρες ο Μέρτεσακερ σχετικά με το ότι η ομάδα δεν... χρειάζεται επιθετικό.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση