ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμάρ: «Στόχος της Ατλετικό Μαδρίτης το Champions League»

Η μεγάλη μεταγραφή των ροχιμπλάνκος αποκαλύφθηκε

Το νέο της μεταγραφικό απόκτημα Τομά Λεμάρ παρουσίασε σήμερα η διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον Γάλλο μέσο να δείχνει αποφασισμένος για… μεγάλα πράγματα με τη φανέλα της νέας του ομάδας

«Θα δώσουμε τα πάντα για να φτάσουμε όσο το δυνατόν υψηλότερα, είναι στόχος μας το Champions League, από τη στιγμή που ο τελικός γίνεται στο σπίτι μας, στο Μετροπολιτάνο. Ο Γκριεζμάν κι ο Ερναντέζ μου είχαν μιλήσει πολύ για την Ατλέτικο, η συμβουλή τους δεν ήταν ο βασικός λόγος επιλογής της ομάδας, αλλά σίγουρα έπαιξε ρόλο», τόνισε μεταξύ άλλων ο Λεμάρ.

Και πρόσθεσε: «Για τον Σιμεόνε δεν ανησυχώ, ξέρω πως θα μου ζητήσει να τρέχω περισσότερο και να καλύπτω χώρους, εάν πρέπει να τρέξω περισσότερο για το καλό της ομάδας θα το κάνω. Είμαι παίκτης ομάδας, δεν θέλω να μιλώ για τον εαυτό μου, η νοοτροπία μου δεν θα αλλάξει».

Η Ατλέτικο έδωσε 70 εκατομμύρια ευρώ στη Μονακό για να αποκτήσει τον 22χρονο άσο, ο οποίος θα συναντήσει στους «ροχιμπλάνκος» τους συμπατριώτες του Αντουάν Γκριεζμάν και Λουκά Ερναντέζ.

www.sport-fm.gr

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X