ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Η Ατλέτικο, η βία και τα μέτρα

Πως χειρίζονται αυτά τα θέματα στη Μαδρίτη

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό βίας σημειώθηκε στον περιβάλλοντα χώρο του Ουάντα Μετροπολιτάνο πριν τον προημιτελικό κυπέλλου ανάμεσα στην Ατλέτικο και τη Σεβίλλη, καθώς ένας οπαδός μαχαιρώθηκε τρεις φορές και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η διοίκηση της Ατλέτικο έδρασε άμεσα και εξέφρασε την συμπαράστασή της προς τον οπαδό που τραυματίστηκε που είναι δικός της και μαχαιρώθηκε από επίσης άτομο που υποστηρίζει τους «Κολτσονέρος».

Με ανακοίνωση που εξέδωσε εξηγεί πως δεν πρόκειται να επιδείξει καμιά ανοχή σε τέτοιες πράξεις που καμιά σχέση έχουν με το ποδόσφαιρο και θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο.

Εξήγησε δε πως δεν είναι υπεύθυνη για όσα γίνονται εκτός του γηπέδου της, αλλά έχει ήδη πάρει πολύ δραστικά μέτρα για τη τήρηση της τάξης στο καινούργιο της «σπίτι».

Όπως αναφέρει, έχει εγκαταστήσει ειδικό σύστημα που σκανάρει τα αποτυπώματα όλων όσων μπαίνουν στο κομμάτι του γηπέδου που μαζεύονται οι ultras, ενώ απαιτεί να έχει αρχείο με φωτογραφίες όλων των μελών της για να μπορεί να ελέγχει καλύτερα εκείνο το κομμάτι του γηπέδου. Όποιος δεν αποδεχθεί να βγάλει φωτογραφία, δεν του επιτρέπεται να εισέλθει στo στάδιο.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X