ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Δεν θα περιμένω πάντα την Ατλέτικο»!

Ο Ντιέγκο Κόστα μίλησε για το ενδεχόμενο μεταγραφής του στην Ατλέτικο

Ο Ντιέγκο Κόστα αποκάλυψε ότι υπάρχει σημαντική απόσταση στις διαπραγματεύσεις της Τσέλσι με την Ατλέτικο για την επιστροφή του στη Μαδρίτη. 

Βλέπει ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει και εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα! Ο Ντιέγκο Κόστα αποκάλυψε ότι υπάρχει σημαντική απόσταση στις διαπραγματεύσεις της Τσέλσι με την Ατλέτικο για την επιστροφή του στη Μαδρίτη, προειδοποιώντας πως εάν οι «ροχιμπλάνκος» δεν… επιταχύνουν, θα αναγκαστεί να σκεφτεί τις άλλες προτάσεις που έχει στα χέρια του! 

Ο Ισπανός επιθετικός ναι μεν θέλει… σαν τρελός να γυρίσει στην πατρίδα του, όμως εάν δει ότι οι διαπραγματεύσεις της Ατλέτικο με την Τσέλσι δεν οδηγούν πουθενά, θα πρέπει να ψαχτεί για αλλού. 

Όπως τόνισε στο «ESPN Brazil», ο σύλλογος της Μαδρίτης έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά του, όμως μέχρι αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλη απόσταση στο οικονομικό με την Τσέλσι. 

«Έχω αποδείξει πολλές φορές ότι ενδιαφέρομαι για την Ατλέτικο και πως θέλω να παίξω πάλι σε εκείνη. Εάν όμως η ομάδα δεν έρθει σε συμφωνία με την Τσέλσι ή δεν καταβάλλει μεγαλύτερη προσπάθεια για να με πάρει πίσω, τότε θα σταματήσω να θέλω να αγωνιστώ σε έναν σύλλογο που δεν προσπαθεί περισσότερο για να με αγοράσει», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ντιέγκο Κόστα και συνέχισε: 


«Ξέρω, όμως, ότι από τη μεριά θα γίνει αυτή η νέα προσπάθεια, αλλά εάν δεν πληρώσει αυτά που θέλει η Τσέλσι τότε η μεταγραφή θα είναι αδύνατη! Αυτό που ξέρω είναι ότι η Τσέλσι ζητά περισσότερα από όσα είχε δαπανήσει εκείνη για να με αγοράσει (σ.σ. 32εκατ. λίρες)». 

Πηγή:england365.gr

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X