ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πω πω μια Ατλέτικο!

Τη βρήκε μπόσικη και τη διέλυσε! Η Ατλέτικο Μαδρίτης κάνοντας προπόνηση ενόψει Ρεάλ, διέσυρε τη Λας Πάλμας με 5-0 στα Κανάρια Νησιά και παραμένει έστω και προσωρινά μόνη στην 3η θέση.

Η Λας Πάλμας βρίσκεται ήδη σε... διακοπές, αφού δεν διεκδικεί το παραμικρό ως στόχο στο πρωτάθλημα και η Ατλέτικο Μαδρίτης που φορτσάρει για τα καλά ενόψει των ημιτελικών του Champions League, την τιμώρησε.

Από το πρώτο λεπτό, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε ήταν με το πόδι πατημένο στο... γκάζι και ήδη στο 2' ο Γκαμεϊρό είχε ανοίξει το σκορ, ενώ μέχρι το 18' οι «ροχιμπλάνκος» είχαν κάνει το 3-0 με τα γκολ των Σαούλ (17') και το δεύτερο προσωπικό του Γκαμεϊρό (18').

Όλα τα υπόλοιπα ήταν ιστορία... Στο β' μέρος η Ατλέτικο κατέβασε ταχύτητα, ωστόσο κατάφερε να πετύχει άλλα δύο γκολ, με τον Παρτέι στο 72' και τον Τόρες στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Με αυτό το τρίποντο, η Ατλέτικο πήρε διαφορά τριών βαθμών από τη Σεβίλλη για την 3η θέση, έχοντας όμως και αγώνα περισσότερο, με τους Ανδαλουσιανούς να δοκιμάζονται τη Δευτέρα στην έδρα της Μάλαγα.

sport-fm.gr

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση