ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σαούλ: «Έπαιζα με εσωτερικό καθετήρα»

Ο μέσος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Σαούλ Νίγκεθ αποκάλυψε πως τα προηγούμενα δύο χρόνια αγωνιζόταν με εσωτερικό καθετήρα μετά από έναν τραυματισμό, ρισκάροντας τη ζωή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Σαούλ είχε τραυματιστεί σοβαρά στο νεφρό τη σεζόν 2014-2015 σε έναν αγώνα για το Champions League απέναντι στη Μπάγερ Λεβερκούζεν. Χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, καθώς δεν ένιωθε τα άκρα του, κάτι που τον τρόμαξε όσο τίποτε άλλο στη ζωή του.

Σε συνέντευξή του στη Marca, ο μέσος της Ατλέτικο Μαδρίτης αποκάλυψε πως τα προηγούμενα δύο χρόνια αγωνιζόταν με εσωτερικό καθετήρα, διακινδυνεύοντας την υγεία του στα παιχνίδια και στις προπονήσεις.

«Τα προηγούμενα δυο χρόνια αγωνιζόμουν με εσωτερικό καθετήρα. Σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι μάτωνα. Έχω περάσει άσχημα. Έπαιζα με την υγεία μου για να φοράω κάποια χρώματα, για να φοράω μια ψευδαίσθηση», σχολίασε ο Σαούλ, προσθέτοντας πως το όνειρο για τους Ροχιμπλάνκος παραμένει η κατάκτηση του Champions League, έχοντας χάσει δύο τελικούς την τελευταία τριετία.

«Το Champions League είναι ένα όνειρο που όλοι έχουμε και θα παλέψουμε για αρκετά χρόνια μέχρι να το καταφέρουμε. Παίζουμε με καρδιά και με όρεξη για να το πετύχουμε».

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση