ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γκριζμάν… τρελός την οδηγεί! (vid)

Με… τρέλα συνεχίζει ο Γκριζμάν! Με κεφαλιά-ψαράκι στο 84', ο Γάλλος σκόραρε για 4η φορά στα τρία τελευταία ματς πρωταθλήματος, ξελασπώνοντας την Ατλέτικο στη Γρανάδα (0-1)! Εξαιρετικός ο Γουακάσο. 

 Το έκανε στο «Ριαθόρ». 

Το έκανε με τη Βαλένθια. 

Αλλά ο Αντουάν Γκριζμάν δεν… χορταίνει με τίποτα! 

Ο Γάλλος παιχταράς σκόραρε για τέταρτη φορά στα τρία τελευταία παιχνίδια της Ατλέτικο στο πρωτάθλημα, δίνοντας μια σπουδαία νίκη στους «ροχιμπλάνκος» μέσα στη Γρανάδα (0-1), την ώρα που όλα έδειχναν πως οι Μαδριλένοι θα έβλεπαν… αστεράκια! 

Ωστόσο, με την κεφαλιά-ψαράκι του 25χρονου στο 84', η ομάδα του «Τσόλο» Σιμεόνε πέτυχε «τρίποντο» και όχι μόνο άφησε τη Σοσιεδάδ με τη… γλύκα -σε περίπτωση που νικήσει την Κυριακή (12/3) την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο βασικό ντέρμπι- της 4ης θέσης, που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, αλλά μείωσε στους πέντε τη διαφορά της από την τρίτη Σεβίλλη! 

Οι γηπεδούχοι, από την άλλη, που είχαν σε εξαιρετική μέρα τον Μουμπάρακ Γουακάσο, ο οποίος, ωστόσο, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο τέλος, παρέμειναν σε δεινή βαθμολογική θέση, πέντε ολόκληρους βαθμούς μακριά από τη σωτηρία…

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση