ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παίζει με τη φωτιά η Ατλέτικο!

Σε ένα ματς που επισκιάστηκε από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Φερνάντο Τόρες, Λα Κορούνια και Ατλέτικο Μαδρίτης… έκοψαν το καρπούζι στη μέση (1-1), παραμένοντας αμφότερες σε δεινή θέση.

Οι μεν Γαλιθιάνοι, παρότι είναι, αν μη τι άλλο, θετικός ο βαθμός που «τσίμπησαν», βρίσκονται στον… πόντο από την επικίνδυνη ζώνη και τη Γρανάδα, την ώρα που οι Μαδριλένοι συνεχίζουν να δίνουν δικαιώματα σε Σοσιεδάδ και Βιγιαρεάλ, κινδυνεύοντας να μείνουν εκτός Champions League!

Θα μπορούσαν, πάντως και να χάσουν στη Γαλικία, καθώς η «Ντέπορ» άνοιξε το σκορ στο 13' με τον Φλορίν και χρειάστηκε το απίστευτο γκολ του Γκριζμάν στο 68' για να πάρουν, έστω, τον βαθμό οι «ροχιμπλάνκος».

Στη συνέχεια, δε, οι τελευταίοι είχαν ευκαιρίες ακόμη και για την ολική ανατροπή, με αποκορύφωμα τη φάση του 80’, όταν ο Τόρες νικήθηκε από τον γκολκίπερ των γηπεδούχων. Στο 84’, όμως, ο Ισπανός επιθετικός τραυματίστηκε και αφότου ξεκίνησε εκ νέου το παιχνίδι, μετά από τη δεκάλεπτη, διακοπή, ουδείς από τους σοκαρισμένους παίκτες δεν έδειχνε διάθεση για κάτι παραπάνω, με το 1-1 να μένει ως το τέλος.

Πηγή: sport-fm.gr

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X