ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανατροπή-έπος για Ατλέτικο!

Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ; Τι κι αν βρέθηκε να χάνει ως το 85’; Η Ατλέτικο Μαδρίτης αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει και με δύο γκολ στο νήμα έφερε «τούμπα» την μαχητική Θέλτα, 3-2!

Η απάντηση ήταν άμεση. Και τι απάντηση, ε… Ο Τόρες έφτιαξε γκολάρα από τις… παλιές καλές μέρες του και στο 11’ έφερε το ματς σε πλήρη ισορροπία. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο El Nino έγινε από ωραίος, μοιραίος, αφού σημάδεψε δοκάρι από την άσπρη βούλα και πέταξε στα σκουπίδια το πέναλτι.

Στο δεύτερο μέρος, η Ατλέτικο δεν έδειχνε ικανή να φτάσει σε ένα χρυσό γκολ. Δεν έκανε ευκαιρίες, δεν πίεζε την Θέλτα, δεν έπαιζε καθόλου καλά. Οι φιλοξενούμενοι, που επιβεβαίωσαν και απόψε πως είναι εκπληκτική ομάδα, μυρίστηκαν… αίμα και σε μία αντεπίθεση στο 78’ ο Γκουιντέτι «σίγησε» το Βιθέντε Καλντερόν για το 1-2!
Στη συνέχεια όμως εκτυλίχθηκε η απόλυτη τρέλα! Στο 86' ο Καράσκο έπιασε ανεπάναληπτο «κεραυνό» και ισοφάρισε. Αμ δε όμως... Είχε κι άλλο! Δύο λεπτά αργότερα, έγινε η βαθιά μπαλιά στην καρδιά της άμυνας της Θέλτα, ο Γκαμεϊρό είχε την ψυχραιμία να πασάρει κι όχι να τελειώσει μόνος τη φάση και από κοντά ο Γκριζμάν δεν έχασε την ευκαιρία να στείλει στα... ουράνια τους φίλους της Ατλέτικο, ολοκληρώνοντας την επική ανατροπή.
Με αυτό το αποτέλεσμα, λοιπόν, οι Μαδριλένοι ανέβηκαν ξανά στη τέταρτη θέση της La Liga με 42 βαθμούς και στο +1 από τη Σοσιεδάδ, ενώ από την άλλη, η ομάδα του Μπερίτσο είναι δέκατη με 30 βαθμούς.

Πηγή: sport-fm.gr

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση