ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σιμεόνε: «Θέλω να μείνω»

Πιθανό θεωρεί ο Ντιέγκο Σιμεόνε το ενδεχόμενο να παραμείνει προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης και μετά τη λήξη του ισχύοντος συμβολαίου του, το καλοκαίρι του 2018.
 
Ο Αργεντινός τεχνικός βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία των «ροχιμπλάνκος» τα τελευταία πέντε χρόνια και στο διάστημα αυτό οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση τίτλων σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Γιουρόπα Λιγκ, καθώς και δύο συμμετοχές σε τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Ωστόσο, το μέλλον του στη θέση αυτή παραμένει αμφίβολο, ειδικά μετά την αλλαγή της ημερομηνίας λήξης στο συμβόλαιό του από το 2020 στο 2018. Επίσης, συζητιέται συχνά η προοπτική της επιστροφής του στην Ιντερ.
 
«Αυτό που συνέβη με το συμβόλαιο έγινε επειδή πίστευα ότι ήταν το καλύτερο για την ομάδα.  Όλοι λένε ότι μπορεί να φύγω σε ενάμιση χρόνο και μπορεί να το πιστεύουν και οι οπαδοί. Μπορεί όμως και να παρατείνω την παραμονή μου στην Ατλέτικο.
 
«Είναι εύκολο για τα μέσα ενημέρωσης να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις. Μέχρι ενός σημείου αυτό είναι αποδεκτό, αλλά πρέπει να είμαστε σαφείς για να μην παρερμηνεύονται όσα λέμε. Ρώτησαν την αδελφή και τον γιο μου αν είναι πιθανό να δουλέψω κάποτε στην Ιταλία και είπαν ότι μπορεί να συμβεί. Εγώ έχω επιλέξει να μην μιλάω πια», συμπλήρωσε.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση