ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτές είναι οι απαιτήσεις της...

Η διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης εξετάζει τρείς διαφορετικές προτάσεις όσον αφορά τη χορηγία ονοματοδοσίας του υπό κατασκευή γηπέδου της, η ανέγερση του οποίου προχωρά με γοργούς ρυθμούς.

Ακόμα μπορεί να μην έχει καν ανοίξει τις πύλες του, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει μεγάλες εταιρείες από το να καταθέτουν προτάσεις για να του δώσουν το όνομά τους. Μιλάμε για το νέο γήπεδο της Ατλέτικο Μαδρίτης, το οποίο αναμένεται, σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας, να είναι έτοιμο μέσα στους επόμενους μήνες.

Ανέκαθεν οι «Ροχιμπλάνκος» ήταν από τις πιο εμπορικές ομάδες της Ισπανίας. Τώρα πια, όμως, έχουν αποκτήσει εκατομμύρια φίλους και στο εξωτερικό, λόγω της εξέλιξής της σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Όλο αυτό με τη σειρά του έχει κάνει την Ατλέτικο πολύ πιο ελκυστική προς τους χορηγούς.

Έτσι, είναι πολλές οι εταιρείες που θέλουν να συνδεθούν με την είσοδο του συλλόγου στη νέα εποχή που θα φέρει το νέο γήπεδο. Σύμφωνα με όσα γράφονται στα ισπανικά μίντια, μετά από πολλούς μήνες επαφών, οι «Ερυθρόλευκοι» της Μαδρίτης έχουν ξεχωρίσει τρείς ενδιαφερόμενους για τη χορηγία ονοματοδοσία του γηπέδου, μεταξύ των οποίων θα γίνει η τελική «κούρσα». Η διοίκηση του κλαμπ φαίνεται ν’ απαιτεί πενταετή συμφωνία με αποδοχές τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ τη σεζόν.

Το μόνο όνομα που έχει γίνει γνωστό είναι αυτό της εταιρείας Wanda, του μεγιστάνα Γιάνγκ Γιανλίν. Η κινεζική εταιρεία, που τα τελευταία χρόνια επενδύει τεράστια ποσά στον χώρο των σπορ, έχει στα χέρια της το 20% των μετοχών της Ατλέτικο, κάτι που σίγουρα της δίνει προβάδισμα.

Όσον αφορά την πορεία των εργασιών, το κλαμπ υποστηρίζει πως έχει υπάρξει σημαντική πρόοδος, αν και ακόμα δεν έχει εξαφανιστεί η αμφιβολία για το αν όλα είναι πανέτοιμα για τη μετακόμιση της ομάδας το ερχόμενο καλοκαίρι. Ήδη, πάντως, 25.000 μέλη του συλλόγου έχουν αποκτήσει το εισιτήριο διαρκείας τους, κάτι που φανερώνει πως οι ιθύνοντες νιώθουν σίγουροι πως η σεζόν 2017-18 θα βρει τους «Ροχιμπλάνκος» στο νέο τους σπίτι.

Πηγή: sportandbusiness.gr

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση