ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ακόμα «καψούρης» με Ατλέτικο ο Κουρτουά

Τρία χρόνια δεν είναι και λίγα. Ο Βέλγος κίπερ της Τσέλσι, ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στους «ροχιμπλάνκος» και παρά το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στην Τσέλσι, κάνει σοβαρές σκέψεις επιστροφής στην Ισπανία.

Ο Κουρτουά, πέρασε τρεις σεζόν στην Μαδρίτη ως δανεικός από την Τσέλσι. Την περίοδο αυτή εξελίχθηκε απίστευτα σαν τερματοφύλακας (14 συμμετοχές) και κέρδισε με το σπαθί του το δικαίωμα να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ και την Τσέλσι.

Εκεί όμως τα πράγματα δεν εξελίσσονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μπορεί να κατέκτησε πρωτάθλημα στην πρώτη χρονιά επανεμφάνισης του Μουρίνιο στους «Μπλε», έκτοτε όμως, εδώ και ενάμιση χρόνο η Τσέλσι έχει μπει σε ρυθμούς αναδόμησης. Ο διεθνής Βέλγος δεν «κόλλησε» ποτέ με την Τσέλσι και το κλίμα στο Λονδίνο και όπως ανέφερε στην «Marca» πρόσφατα, σκέφτεται ακόμα την Ατλέτικο και την ισπανική πρωτεύουσα:

«Νιώθω μισός Ισπανός. Όταν αποχαιρέτισα την ομάδα ήμουν σε πολύ άσχημη κατάσταση, δεν ήταν καθόλου εύκολο. Η Ατλέτικο είναι μια ομάδα-οικογένεια. Ακόμα νιώθω της αγάπη τους. Σκέφτομαι την επιστροφή όχι μόνο για τον ομάδα αλλά και την ζωή στην Μαδρίτη και την Ισπανία.

Από το πρώτο λεπτό ερωυεύτηκα την Ισπανία για τους ανθρώπους, τον τρόπο ζωής, το φαγητό. Ακόμα διατηρώ τις συνήθεις που είχα εκεί, βλέπω τηλεόραση στα Ισπανικά, είμαι μισός... Ισπανός. Έχω όμως συμβόλαιο με την Τσέλσι για τρία ακόμη χρόνια. Το 2018, την τελευταία μου χρονιά θα συζητήσουμε για το μέλλον μου στην ομάδα».

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X