ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κίνηση με νόημα από τον Γκριεζμάν

Ο σούπερ σταρ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Αντουάν Γκριεζμάν, προέβη σε μια κίνηση που σίγουρα... αγχώνει τον Σιμεόνε σχετικά με το μέλλον του στο "Βιθέντε Κάλδερόν".

Ο 25χρονος πλέον Γάλλος, απέλυσε τον ατζέντη που είχε από το 2009 και τον έπεισε να έρθει στην Ισπανία, τον Ερίκ Ολάτς. Όπως δήλωσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής στην γαλλική «L’Equipe»: «Από εδώ και πέρα θα λειτουργώ χωρίς ατζέντη, αν και πάντα θα δέχομαι τις συμβουλές του πατέρα μου και του μέντορά μου, Ερίκ Ολάτς».

Αυτή η κίνηση, απλοποιεί τις διαπραγματεύσεις για μελλοντική μεταγραφή του Γάλλου κυρίως σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, με τις Άρσεναλ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι έτοιμες να καλύψουν την ρήτρα αγοράς που αγγίζει τα 100 εκατ. ευρώ.

Ως τώρα ο παίκτης δεν εκφράζει τάσεις φυγής, αφού αφενός έχει συμβόλαιο με τους «ροχιμπλάνκος» μέχρι το 2021 και αφετέρου, όπως έχει δηλώσει, απολαμβάνει να βρίσκεται υπό την καθοδήγηση του Ντιέγκο Σιμεόνε. Όμως αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Αργεντι8νό τεχνικό να φεύγει το καλοκαίρι του 2018, ίσως να έχουμε εξελίξεις συντομότερα από ότι υπολογίζεται.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση