ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γκριεζμάν: «Αν συνεχίσουμε έτσι, θα κινδυνεύσουμε»!

Το κακό ξεκίνημα της Ατλέτικο Μαδρίτης στη φετινή σεζόν προκάλεσε την... σοκαριστική δήλωση του Αντουάν Γκριεζμάν ότι η ομάδα, όπως το πάει, θα παλέψει για να μείνει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν!

Ο Γάλλος επιθετικός ήταν πάρα πολύ απογοητευμένος μετά την ισοπαλία των «ροχιμπλάνκος» κόντρα στη Λεγανές και δεν δίστασε στις δηλώσεις μετά τον αγώνα να εκφράσει την άποψη ότι η ομάδα μπορεί να κινδυνεύσει!

«Αν συνεχίσουμε έτσι, τότε θα παλέψουμε για να μην υποβιβαστούμε» είπε χαρακτηριστικά ο Γκριεζμάν, δήλωση ίσως ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί στην Ατλέτικο, που έχει κάνει το χειρότερο ξεκίνημα σε σεζόν από την ημέρα που κάθισε στον πάγκο της ο Ντιέγο Σιμεόνε, ο οποίος φέτος κλείνει πενταετία στο «Βιθέντε Καλδερόν».

Μετά από δύο αγωνιστικές στο ισπανικό πρωτάθλημα, η Ατλέτικο δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη, έχοντας δύο ισοπαλίες με Λεγανές και Αλαβές.

«Προφανώς είμαστε πολύ απογοητευμένοι και πολύ θυμωμένοι, κυρίως διότι τα σημάδια δεν είναι καλά. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε μέχρι να βρούμε τους εαυτούς μας. Προσωπικά μου λείπει ο ρυθμός, διότι αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι μου» συμπλήρωσε ο Γκριεζμάν.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση