ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το ξανασκέφτεται λόγω πραξικοπήματος ο Σιμεόνε

Σε δεύτερες σκέψεις ελέω πραξικοπήματος φαίνεται να μπαίνει ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης όσο αφορά την διεξαγωγή φιλικού στην Τουρκία ενάντια στην Γαλατάσαραϊ.

Συγκεκριμένα ο «Τσόλο», σύμφωνα πάντα με τις πηγές της Ισπανικής εφημερίδας AS, ανησυχεί για την ασφάλεια της ομάδας του αφού βλέπει πως η κατάσταση στην Τουρκία είναι ιδιαίτερα έκρυθμη και ο κίνδυνος μιας νέας ταραχής πολύ μεγάλος.

Η ομάδα της Μαδρίτης περιμένει την έκθεση του γραφείου του εξωτερικών υποθέσεων της Ισπανίας αναφορικά με την κατάσταση στην Τουρκία, και αν αυτή πάντως δείξει ότι η κατάσταση σε ένα μήνα που θα διεξαχθεί το φιλικό εξομαλυνθεί τότε πολύ δύσκολα θα ακυρωθεί το φιλικό παρά τους έντονους προβληματισμούς του Σιμεόνε. Επίσης η έκθεση του γραφείου εξωτερικών υποθέσεων θα ξεκαθαρίσει αν ο αγώνας θα διεξαχθεί τελικά στο Türk Telekom Arena όπου ήταν αρχικά προγραμματισμένος.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η ομάδα της Μαδρίτης έχει ήδη κλείσει ξενοδοχείο για την διαμονή της μόλις 6 χιλιόμετρα μακριά από το γήπεδο.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X