ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Και η Ατλέτικο για Λούκας

Με τη Σεβίλλη να μετατρέπεται από φαβορί σε αουτσάιντερ, η Ατλέτικο Μαδρίτης δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Λούκα Πέρεθ, φοβούμενη ότι θα της φύγει ο Γκριεζμάν.

Το νέο σενάριο που αναπτύσσεται στην Ισπανία για το μέλλον του Γαλιθιάνου μεσοεπιθετικού (με τον ΠΑΟΚ να έχει συμφέρον και να παρακολουθεί με ενδιαφέρον την υπόθεση) έχει να κάνει με το σοβαρό ενδιαφέρον της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ετσι όπως το μετέφερε στον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Ροντρίγκο Φερνάντεθ Λοβέλε, μπροστά στο ενδεχόμενο να χάσει τον Γάλλο Γκριεζμάν, μετά το τέλος του Euro.

Στην ποδοσφαιρική αγορά αναμένονται σοβαρές αλλαγές και μετακινήσεις, με την ολοκλήρωση του Euro και οι ομάδες, όπως η Ατλέτικο, ψάχνουν από τώρα για λύσεις.

Ο Λούκας είναι μια εξαιρετική περίπτωση για τους «ροχιμπλάνκος», κι όπως λέει ο ατζέντης του σ’ όποια ομάδα (με τις Λέστερ, Νάπολι, Ντόρτμουντ, Άρσεναλ και Λίβερπουλ να έχουν δείξει ενδιαφέρον) και να πάει θα υπογράψει σίγουρα τετραετές συμβόλαιο με πάνω κάτω τα ίδια χρήματα. Το θέμα είναι με ποια ομάδα θα συμφωνήσει τελικά η Λα Κορούνια, που «καίγεται» και ποντάρει πολλά στα χρήματα της πώλησης του 28χρονου Ισπανού ποδοσφαιριστή.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση