ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρόταση για Ντέλε Άλι!

Εκεί που ακουγόταν για ενδιαφέρον της, τώρα γράφεται και για την πρώτη επίσημη πρότασή της. Η Μπαρτσελόνα, βάσει δημοσιευμάτων, έκανε κίνηση για τα δικαιώματα του Ντέλε (Άλι), μετά από εκείνα (σ.σ τα δημοσιεύματα) που ήθελαν Λιονέλ Μέσι και Νέιμαρ να είναι θετικοί στο ενδεχόμενο.

Πριν έναν μήνα και κάτι ο διεθνής Τύπος ισχυριζόταν πως τόσο οι “μπλαουγκράνα” όσο και το αντίπαλο δέος, η Ρεάλ Μαδρίτης, ενδιαφέρονταν για το εξαιρετικό πολυ-εργαλείο της Τότεναμ, με το πράγμα να σοβαρεύει στα μέσα του καλοκαιριού.

Λέγεται λοιπόν ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε και η “Μπάρτσα” στο σύνολό της πρότειναν 45 εκατομμύρια ευρώ στους Spurs, που λογικά -αν ισχύει- θα την απορρίψουν όπως και να ‘χει αφού αφενός δεν πουλάνε και αφετέρου αν πουλούσαν θα τον κοστολογούσαν δεδομένα πολύ περισσότερο.

Υπενθυμίζεται πως την ίδια ώρα δεν φαίνεται να υπάρχει ανάγκη για χρήματα, με τον Κάιλ Ουόκερ να οδεύει προς "Etihad" μεριά, με την Μάντσεστερ Σίτι να επενδύει πάνω του 50 εκατομμύρια λίρες, για να τον κάνει τον ακριβότερο αμυντικό της ιστορίας, μετά και το... άκυρο του Ντάνι Άλβες, που κατέληξε στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Πηγή:england365.gr

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τελευταία Ενημέρωση