ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ρονάλντο ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής

Κριστιάνο Ρονάλντο, Λεμπρόν Τζέιμς και Λιονέλ Μέσι αποτελούν την τριάδα των πιο ακριβοπληρωμένων αθλητών του πλανήτη για το 2017, με βάση το περιοδικό Forbes.
 
Την πεντάδα συμπληρώνουν ο Ελβετός τενίστας Ρότζερ Φέντερερ και ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής του ΝΒΑ και πρωταθλητής με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς Κέβιν Ντουράντ.
 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Forbes, ο Πορτογάλος άσσος της Ρεάλ Κριστιάνο Ρονάλντο έχει έσοδα που αγγίζουν τα 93 εκ δολάρια, τα οποία προέρχονται 58 εκατομμύρια από μισθούς και μπόνους και 35 από διαφημίσεις (καθόλου άσχημα!).
 
Ο καλαθοσφαιριστής του ΝΒΑ Λεμπρόν Τζέιμς έχει ετήσια έσοδα 86,2 εκ δολάρια, 31,2 από μισθό και μόνους και 55 από διαφημίσεις. Ο Μέσι έχει έσοδα 80 εκ δολάρια, που προέρχονται από 53 εκατομμύρια από μισθούς και μπόνους και 27 από διαφημίσεις.
 
Ο Φέντερερ έχει ετήσια έσοδα 64 εκατομμύρια, μόλις 6 από μισθό και μπόνους και 58 από διαφημίσεις. Τέλος, τα έσοδα του Ντουράντ ανέρχονται στα 60,6 εκατομμύρια δολάρια εκ των οποίων τα 26,6 προέρχονται από μισθό και μπόνους και 34 από διαφημίσεις.

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τελευταία Ενημέρωση